Cheesecake s jaholádou

Což takhle dát si nedělní dobrotu s jaholádou ... :- ) 

Pro nedělní pohodu jsme pro Vás připravili a odzkoušeli recept s naší jaholádou a je to velká bašta... :- ) Tak šup šup po pohádce k plotně... 

Recept

Korpus:
160 g máslových sušenek
cca 80g rozpuštěného másla

Krém:
250 g mascarpone
250g zakysané smetany
250 ml smetany ke šlehání
200g jaholády (případně můžeme nahradit kakaovou hmotou spolu s 1x jaholádou)
sladidlo dle chuti

Máslové sušenky rozdrtíme nebo rozmixujeme a spojíme s rozpuštěným máslem. Směs vtlačíme na dno dortové formy vyložené pečícím papírem a dáme ztuhnout do lednice.

Jaholádu rozpustíme ve vodní lázni a dáme zchladnout. Mascarpone, zakysanou smetanu a smetanu ke šlehání mixujeme několik minut tyčovým mixérem do zhoustnutí. Přidáme schládlou čokoládu a osladíme podle chuti.

Směs dáme na korpus a dáme do lednice ztuhnout. 

Přejeme Vám dobrou chuť ... :-) 


Copyright 2013 © Lavandia s.r.o.. Zásady ochrany osobních údajů

Created by GRAWEB