BIO levandulová káva - Perníčkové nebe Káva s levandulí BIO - Lavandoffee - perníčkové nebe
Kód: P042Související produkty
Detailní popis produktu
Jak chutná Perníčkové nebe - káva? 🍂
Tato lahodná směs vás okouzlí svým bohatým chuťovým profilem, který je perfektní pro chladné zimní dny a její chuť odráží její název.
Na začátku vás přivítá bohatá chuť Arabiky s tóny čokolády, mandlí a kandovaného ovoce. Jemná květinová chuť levandule přináší do každého doušku zklidnění a harmonii, a to díky své jemné přítomnosti, kterou pocítíte až na zadním patře.
Nově jsme přidali lahodné tajné BIO perníčkové koření, které kávě dodává pohodový podtón skořice, kardamonu, anýzu a dalších, čímž vytváří dokonalou kombinaci pro zimní pohodu. Čisté spojení kávy, květu levandule lékařské a perníčkového koření vytváří opravdu vyváženou a nezapomenutelnou chuťovou zkušenost. Perníčkové nebe Vás prostě okouzlí.
NÁŠ TIP: Kávu si vychutnáte samotnou nebo v nejlepší variantě kávy latté s našlehaným mlékem je prostě "Nebe v hubě" u toho můžete mrknou na naši: Vánoční kolekci a udělejte radost sobě nebo svým blízkým.
Tip na přípravu
Tato káva je vhodná pro většinu tradičních způsobů přípravy kávy, tj. zejména pro filtr, moka konvičku, domácí kávovar, aeropress, aj. Hodí se také pro přípravu našeho známého "turka" - jestliže si uděláte turka do skla, uvidíte i krásnou strukturu "logru" a vykreslení levandule a perníčkového nebe.
Složení a další informace
- levandule lékařská BIO ve formě mletého květu 4 %, perníkové koření BIO 3 %
- KÁVA JE MLETÁ PRO DOMÁCÍ TYP PŘÍPRAVY
Obsah: 150 g (21 x 7 g) - ze sáčku připravíte 21 šálků lahodné kávy
Doporučené datum spotřeby je vždy uvedeno na zadní straně obalu. Dále uvádíme datum maximální trvanlivosti kávy.
Vyrobeno ve spolupráci s pražírnou Coffeespot z Babic, certifikováno BIO.
Kávová zrna, pražení a následná spotřeba
Kávová zrna se od dodavatelů přebírají co nejčerstvější a dostává se jim maximální péče a ideálních podmínek už během skladování - neustále se kontroluje vlhkost a teplota okolního vzduchu. Díky tomu se před pražením zachovají všechny kvality a vlastnosti suroviny.
Abychom zaručili uchování výrazné chuti, aroma a čerstvosti, praží se káva záměrně po menších šaržích. Po pražení se káva chladí v bubnu pražícího stroje a následně vyvětrává. Tím se ustálí chemické reakce, které vznikly během pražení. Následně se namele a v co nejkratší době zabalí do sáčků o objemu 150 g. Díky tomuto procesu se k vám káva dostane v nejlepší možné kondici. Ke kávě přidáváme BIO sušenou levanduli z našeho vlastního BIO pole.
Mnoho krásných zážitků s naší voňavou zimní kávou, která přináší kousek nebe pro každého, Vám přeje vaše levandulová farma z jižní Moravy.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.