Aktuality z políčka :) 27. 5. 2019

No hlavní co Vás bohužel hned trkne je, že nám někdo ukradl čtyři keře lavandinu. A to hned u brány, asi rychle prchal....ono mu to stejně pravděpodobně uhyne, na rytí asi neměli čas, rval to kořeny, nekořeny...... chudáci kytky!

No, ale jinak už se nám to krásně poupatí..zatím teda fialové nejsou. Jaro se nám konečně vrátilo a u nás prší letos tak vydatně, že už ani nepamatujeme kdy to bylo. Super to bude,až se nám na oblohu vrátí sluníčko.

O fialovém stavu budeme informovat na FB i www :)

Moc pochválit musíme naše mláďata, od minulého roku, kdy jsme zasadili jeden šlahounek do země, tak už vypadají jako velké slečny.

Letos to vypadá na úžasnou levandulovou úrodu. Juhu :)

Ještě jedna poslední novinka. Nově jsou na všechny přístupové cesty k poli namontovány zákazy vjezdu motorových vozidel, včetně motorek. Prosím respektujte ho, hlídat to bude jak obsluha na poli, která zde bude od rána, do večera, tak i orgány k tomu určené, tak ať nedostanete pokutu. Jestliže chcete vidět kousek přírody, je nutné se i kouskem přírody projít.

Další info o parkování a vstupném a celé nabídce na www.levandulezmoravy.cz . Než budete psát jednotlivé dotazy prosím mrkněte, jesi už není odpověď na Vaši otázku v sekci návštěva u nás.

Děkujeme.

Farmářka Lucka

Grafický návrh vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.