ZDARMA doprava do Balíkovny + 2x rouška

Krásný den Vám přejeme!

Ptáte se a je vás čím dál víc, jak to dál u nás bude. Aktuálně to u nás bude probíhat takto: Prodejna ve Starovičkách je zavřená. Usoudili jsme, že to tak bude nejlepší a to po minimálně dobu dané zákonnými opatřeními. Naše šikovné holky a kluci na farmě dál pokračují ve své práci.

Naší snahou je nyní vyřídit co nejrychleji všechny objednávky na eshopu, na který se teď přesunuje veškerá poptávka.

Také šijeme látkové roušky, šijeme je zdarma a rozdáváme komu je zrovna potřeba hlavně v našem okolí, obci, zdravotníkům. Ty naše jsou dvojité a je v mezi prostoru vložka ještě jako filtr, ten můžete měnit podle toho co doma máte, třeba papírový kapesník, další pruh látky nebo další. 

Abychom vám ulehčili přemýšlení, snížili jsme cenu dopravy a na všechny Vaše balíčky Vám dáváme dopravu ZDARMA od  hodnoty nákupu 500,- Kč a služby České pošty do Balíkovny a to do odvolání + 2x látková rouška ZDARMA. 

Nejlepším pomocníkem v těchto dnech je určitě náš levandulový olejíček, působí analgeticky, antibakteriálně, antiinfekčně, protizánětlivě, protirevmaticky i protiplísňově, ulevuje při bolestech hlavy. Při dýchacích potížích, bronchitidě nebo krčních infekcích inhalujeme levandulovou silici. Potírání levandulovým olejem pomáhá při revmatismu, po úrazech, natržení svalů či zánětech nervů.  Je třeba pamatovat na to, že levandule snižuje výrazně krevní tlak!


A hlavně uvolňuje a uklidňuje naši mysl.

Můžete jej pořídit zde: https://www.levandulezmoravy.cz/levandule-bio-etericky-olej-10-ml/

Při jakékoliv další změně vás budeme informovat. Za naší farmu Vám všem přeji vše dobré, Stanislav - farmář. 

Grafický návrh vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.