Samosběr Levandule lékařské spuštěn

Od soboty, 19. 6. si u nás můžete nasbírat Levanduli lékařskou už i vy sami. Sluníčko hřálo opravdu intezivně tento týden, a proto nám všechny levandulky lékařské už krásně vykvetly. Lavandin "Grosso" ale ještě trošku sluníčka potřebuje, ten se proto ještě sbírat nebude. 

Samosběr Levandule lékařské zahájen

Cena za Levanduli lékařskou je 300 Kč za 1 kg, ale nebojte, zaplatíte jen přesně tolik, kolik levandule si nasbíráte. Ať už budete chtít jen svazek jako dekoraci do vázy nebo se chystáte z květů levandule udělat třeba sirup a potřebujete si jí natrhat víc.

Klidně si ale nechte poradit od našich brigádníků na políčku, všichni Vám rádi poradí, na co je Levandule lékařská nejvhodnější a na co je naopak lepší francouzský Lavandin. Využití mají obě opravdu mnoho. 

Nasbírat si ji můžete úplně kdykoliv v otevírací dobu políčka, tedy od 9:00 až do 20:00. Nemusíte si ani nic brát sebou, nůžky i ostatní pomůcky Vám na farmě rádi zapůjčíme. Jen pokud si plánujete levandulek nasbírat víc, doporučujeme vzít si i vlastní košíček. Samosběr bude spuštěn několik týdnů, nemusíte se tedy bát, že by na Vás nezbylo nebo že by jste si levandulky nasbírat nestihli ani v následujících týdnech. Pokud byste si něčím nebyli i přesto jistí, zavolejte nám na levandulovou infolinku 739 478 407 nebo třeba napiště na náš Instagram nebo Facebook

Jako vždy se budeme těšit na Vaši návštěvu, užívejte krásných slunečných dnů.

S pozdravem, Levandulová farma 

 

Grafický návrh vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.