Aktuálně z Levandulové farmy

Včerejším dnem, 25. 6., jsme ukončili samosběr levandule na naší farmě. Tento rok se na políčku posbíralo nejvíce levandule za celé naše levandulové působení, a proto jsme museli samosběr ukončit, aby nějaká zbyla i pro nás. :-) Poslední rostlinky Lavandinu použijeme pro destilaci éterického oleje a výrobu dalších našich voňavých produktů. 

Sezóna levandule je už skoro u konce, a proto se dnešním dnem mění i otevírací doba Levandulové farmy. Budete nás moct i nadále navštívit každý den, od 9:00 do 17:00. Levandule lékařská už je celá odkvetlá a velká část Lavandinu je posbíraná. Na políčku to aktuálně vypadá takto: 

Na farmě to pro nás všechny teď bylo velice intenzivních pár týdnů, kdy jsme plně pracovali na tom, abychom vám dopřáli u nás ten nejlepší zážitek, poznali jsme u toho spoustu nových fajn lidí, užili si spoustu zábavy, ale zažili jsme i malé přešlapy (třeba když na státní svátek ve 35°C naráz nezbyla na políčku ani jedna limonáda...). 

Děkujeme Vám všem, kteří jste nás navštívili, podpořili nás online nebo nám jen tak fandíte v tom, co děláme. Budeme se na vás těšit, třeba u kávičky na naší levandulové terase. 

Grafický návrh vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.