Na návštěvě v Čejkovicích

Znáte Bylinkový ráj Sonnentor? Voňavá společnost má svou výrobnu a prodejnu v nedalekých Čejkovicích. Stejně jako my, vyznávají hodnoty jako férovost, tradice, udržitelnost a kvalita. A asi proto nám to spolu i tak klape. 

Se společností Sonnentor spolupracujeme už pár let, v jejich prodejně můžete najít naše levandulové výrobky a v nedávné době jsme spolu vytvářeli i nový produkt, který vám konečně můžeme představit. Farmář Staňa v posledních měsících neřešil jenom kvetoucí levandulové pole, ale také novou limonádu Mazel, kterou pro Sonnentor ve stáčírně ve Starovičkách vyrábíme. Nebudeme vám lhát, prvních pár várek se úplně nepovedlo, ale začátkem července jsme konečně doladili recepturu k dokonalosti. Teď už si limču můžete vychutnat i vy právě v Bylinkovém ráji v Čejkovicích. Limonáda Mazel má citronovo-jablečnou chuť podtrženou zeleným čajem. Je vyrobena z bio ingrediencí v té nejvyšší kvalitě, tak, jak je u nás i v Sonnentoru zvykem.

 

Na návštěvě jsme samozřejmě museli vyzkoušet kvalitu i ostatních produktů! 

Kromě nové limonády Mazel si i nadále v Bylinkovém ráji Sonnentor můžete vychutnat i naši Levandulimo. Nakoupit si můžete i zásoby domů a najdete tu i náš levandulový sirup nebo výtečnou levandulovou kávu Lavandoffee. 

Děkujeme Sonnentoru za milé odpoledne a budeme se těšit na naše další střetnutí. 

Grafický návrh vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.