Blíží se nám konec léta

Společně se slunečným létem nám za chvíli skončí i naše letní sezóna na Levandulové farmě. A co to tedy znamená a jaké změny nás od příštího týdne čekají? :) 

30. 8.

Oficiální poslední den letní sezóny na Levandulové farmě. 

31. 8.

Budeme do Staroviček stěhovat zpátky naše šikovné švadlenky, které nám přes léto šily v dílně ve Velkých Pavlovicích. Obchůdek se vždy mimo sezónu totiž přeměňuje na šící dílnu, balící linku a místo pro odesílání balíčků z e-shopu. Obchůdek i Coffee Truck bude po celý den zavřený. 

1. 9. 

Od středy začíná naše "zimní" sezóna. Ještě pár dní necháme Coffee Truck v provozu před obchůdkem, stejně tak posezení (za hezkého počasí). Obchůdek bude nadále otevřen, ale ve skromnější podobě než přes léto. Změní se hlavně otevírací doba, ta bude následující:

Pondělí - pátek: 9:00 - 16:00

Sobota: 9:00 - 12:00

Neděle: zavřeno

 

Všechny nás teď po tom náročném (ale 100% užitém) létě čeká krátký odpočinek. Načerpáme síly na další úžasnou sezónu... tu vánoční. Už teď můžeme prozradit, že pro Vás připravujeme pár krásných vánočních překvapení. Ale o tom ještě trochu později. 

Pokud k nám návštěvu letos už nestihnete, nemusíte se bát, všechny věci z obchůdku najdete i online, na našem e-shopu. I tu naši skvělou levandulovou kávu si můžete objednat až k vám domů. 

Přejeme Vám krásný poslední prázdninový víkend! Sunflower on Apple iOS 14.6

Grafický návrh vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.