Podzimní výběr

Blíží se nám podzim, a proto jsme pro vás připravili výběr našich favoritů pro podzimní útulné večery. Orange Heart on Apple iOS 14.6 Počasí se nám už od poloviny srpna trochu mračí a o to víc nám připomíná tu krásnou podzimní atmosféru. Pojďme si ji ještě víc zpříjemnit:

Zapalte svíčky 

Svíčky a vosky neodmyslitelně patří k zimnímu období. My svíčky milujeme a pálíme je téměř celoročně. Proto u nás najdete rovnou dvě varianty, levanduli a verdanu. Svíčky i vosky vznikají v naší chráněné dílně, každou jednu vyrábíme s láskou a péčí. Svíčka je 100% přírodní, používáme RSPO certifikovaný palmový vosk (ten pochází z udržitelných zdrojů a splňuje přísná kritéria na ochranu životního prostředí) a náš éterický levandulový olej. 

Připravte si levandulovou kávu nebo čaj 

Naši levandulovou kávu si můžete vychutnat i z pohodlí domova. Připravit si ji můžete na filtr, v moka konvičce, "na turka" nebo v kávovaru. Kávu necháváme vyrábět pouze v malých šaržích, aby jsme vždy měli na skladu co nejčerstvěji pomletou kávu. 

Sypané květy levandule lékařské stačí nasypat do infuzéru a zalít je horkou vodu. Se lžičkou medu vytvoří perfektní kombinaci. Čaj sklidní mysl a uvolní tělo. Čaj z levandule je ideální především před spaním. 

A už se jen posaďte ke knížce nebo seriálu v teplíčku 

K ještě příjemnější atmosféře vám pomůže náš bedrohřej nebo krkohřej. Jedná se o nahřívací polštářek, plněný pšenicí a levandulí. Polštářek jednoduše nahřejte na topení nebo v mikrovlnce a položte přesně na místo, kam potřebujete. Úžasně uleví při bolesti zad a svalů, při prochladnutí nebo kdykoliv jindy, kdy si tělo žádá teplo. 

Užijte si první podzimní dny, pozdravujeme ze Staroviček. 

 

Zmíněné produkty Purple Heart on Apple iOS 14.6

Svíčky a vosky: https://www.levandulezmoravy.cz/svicky-a-vosky/

Káva: https://www.levandulezmoravy.cz/lavandoffee-bio/ 

Čaj: https://www.levandulezmoravy.cz/levandule-kvet-levandulovy-caj/ (opět dostupný v polovině září)

Nahřívací polštářky: 

https://www.levandulezmoravy.cz/hrejivy-polstarek-bederni/

https://www.levandulezmoravy.cz/hrejivy-polstarek-krcni/

 

Grafický návrh vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.