Zveme Vás na levandulovou kávu

Krásný den. Levandulky na políčku už odkvétají, a proto bychom Vás rádi pozvali i k nám na letní terásku do Staroviček. Letní teráska i s obchůdkem se nachází na adrese Starovičky 350, asi 5 minut od obecního parkoviště a asi dvě minutky od autobusové zastávky Starovičky. 

Na letní terásce můžete ochutnat výběrovou levandulovou kávu Lavandoffee ze spolupráce s moravskou pražírnou Coffeespot, kterou Vám rádi připravíme v našem coffee trucku. V navídce tu také najdete dorty z rodinnéčokoládovny Herůfek a lahodné dezerty od cukrářky Martiny Kostihové. Nachystaná je samozřejmě i vychlazená Levandulimo a ovocné nanuky z Brna Na dřívku.

Přijďte si odpočinout, odměnit se nějakou sladkou dobrůtkou a užít si levandulovou vůni, která se line po celé ulici (právě totiž destilujeme éterické oleje). Těšíme se na Vás.

Chtěli bychom závěrem také upozornit, že prodejní stánky nacházející se na rozcestí před políčkem nepatří k nám. Bohužel jsme obdrželi za poslední týdny různé negativní ohlasy na tyto stánky, a proto chceme uvést na pravou míru, že naši terásku najdete pouze na adrese Starovičky 350 (určitě ji najdete, obchůdek svítí fialově už z dálky).

Přejeme Vám krásný den a budeme se těšit na Vaši návštěvu, levandulový tým Lavandia 

Grafický návrh vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.