Jak to u nás vypadá? | Srpen 2022

Levandule lékařská je již sklizená, lavandin už také odkvétá (sklízet lavandin začneme zhruba druhý týden v srpnu). Políčko už z dálky nezáří tou fialovo-modrou barvou, ale krásně lze vidět ty dlouhé lány keříků levandule. Omamná levandulová vůně se nese všude po okolí. 

Po předchozích letech, kdy byl zájem o vstup na políčko i po sezóně, jsme se rozhodli nechat otevřené naše brány políčka až do konce srpna, jen se změnou otevírací doby od 9:00 do 17:00. Na políčku teď už nebývá tolik návštěvníků, je tu klid a pohoda. 

Na poli si můžete zapůjčit deky, natáhnout se na vrchu políčka (odkud je i krásný výhled na celou Pálavu), otevřít si vychlazenou LEVANDULIMO a užít si ten klid a relax, daleko od všech starostí a povinností. 

Mile rádi Vás přivítáme i na naší levandulové terásce ve Starovičkách. Ochutnat tu můžete naše levandulové dorty a dezerty, levandulovou kávu LAVANDOFFEE, osvěžit se limčou nebo nanukem. A pokud si z výletu budete chtít nějakou drobnost odvézt s sebou, můžete ji zakoupit rovnou u nás v obchůdku. Najdete nás na adrese Starovičky 350, asi 12 minut od políčka. 

Těšíme se na Vás. Honeybee on Apple  Tým Lavandia

 

 

Grafický návrh vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.