Přidej se k nám: Koordinátor turistické sezóny

Pozice je již obsazena.Two Hearts on Google Android 12L

 

Hledáme parťáka nebo parťačku do týmu na pozici: koordinátor turistické sezóny

Jedná se o práci na plný pracovní úvazek s pestrou pracovní náplní. V létě by to byla především koordinace a plánování směn brigádníků na levandulové farmě, administrativní práce (komunikace a objednávky u našich dodavatelů), komunikace s návštěvníky farmy a mimo letní sezónu také pomoc s logistikou farmy, právě proto je pro tuhle pozici potřeba řidičský průkaz skupiny B, pro občasné závozy naším firemním autem (například závoz s vychlazenými limonádami na políčko nebo s balíčky do místní Zásilkovny). Pracovní doba je od pondělí do pátku, s 1-2 víkendovými směnami přes naši letní sezónu. 

Našimi hlavními požadavky pro tuto pozici jsou dobré komunikační a organizační schopnosti, úsměv na tváři a pozitivní přístup k práci i životu (a levanduli velkou výhodou :).

My Vám na oplátku nabízíme pracovní pozici s pestrou pracovní náplní v malém a přátelském (levandulovém) kolektivu, klidné a čisté pracovní prostředí, dobré platové ohodnocení s bonusovým odměňováním s příjemnou levandulovou slevou na naše produkty.

 


 

Pokud máte o pozici zájem, pošlete prosím životopis a krátký motivační dopis (ve kterém zohledníte, proč se právě vy hodíte do našeho týmu) Tereze Michnové na lavandia@lavandia.cz , případně volejte na 724 313 691. 

Těšíme se na Vás! :)  Tým Lavandia

Grafický návrh vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.