Přidej se k nám: Koordinátor e-shopu

Pozice je již obsazena. Two Hearts on Google Android 12L

 

Do našeho týmu hledáme kolegu nebo kolegyňku na pozici: koordinátor e-shopu

Hlavní náplní našeho budoucího koordinátora nebo koordinátorky e-shopu bude kompletní správa e-shopových objednávek (tisk objednávek, vyřizování vrácených balíčků), balení objednávek, komunikace s dopravci a se zákazníky. V létě, kdy e-shop není na plno vytížen, by se jednalo o pomoc v levandulovém obchůdku a závozy objednávek okolním odběratelům po okolí (řidičský průkaz je i u této pozice nutností).

Jedná se o práci na plný pracovní poměr (pondělí - pátek) u nás ve Starovičkách. Ve vytížených měsících (letní sezóna, Vánoce) možnost víkendového přesčasu. Pro tuhle pozici je potřeba základní znalosti práce na počitáči. Pro správu e-shopových objednávek používáme automatizovaný systém, ve kterém Vás samozřejmě zaškolíme. :)  U nás v Lavandia se snažíme vytvářet příjemné a přátelské pracovní prostředí, a proto je velikou výhodou, když s námi náš budoucí kolega nebo kolegyňka bude sdílet svůj pozitivní přístup a podobné hodnoty, jako my. 

U nás se na oplátku můžete těšit na příjemný kolektiv, klidné, čisté a voňavé prostředí a náležité pracovní ohodnocení (včetně bonusů finančních i těch levandulových:). Jsme malá firma, a proto řešíme potřeby každého zaměstnance individuálně a vždy se na všem společně dokážeme domluvit. 

 


 

Pokud máte o pozici zájem, pošlete prosím životopis a krátký motivační dopis (ve kterém zohledníte, proč se právě vy hodíte do našeho týmu) Tereze Michnové na lavandia@lavandia.cz , případně volejte na 724 313 691. 

Těšíme se na Vás! :)  Tým Lavandia

Grafický návrh vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.