Květinové vázání 2023 - workshop na levandulové farmě

„Hoďte všechny starosti za hlavu a užijte si pohodový den na našem rozkvetlém levandulovém políčku.“

Zveme Vás na levandulové vázání květin, které se bude konat na našem voňavém rozkvetlém políčku. Celým workshopem Vás provedou šikovné floristky z květinářství Pivonka. S sebou není potřeba nic víc, než nadšení a radost pro tvoření. Vše ostatní zařídíme my a floristky z květinářství Pivonka.

Připravili jsme pro Vás tři termíny:

Bouquet on Google Noto Color Emoji 15.0 v pátek 7. 7. 2023 (večerní workshop)

Bouquet on Google Noto Color Emoji 15.0 v sobotu 8. 7. 2023 (ranní workshop)

Bouquet on Google Noto Color Emoji 15.0 v nedělí 9. 7. 2023 (ranní workshop)

 

A co Vás na květinovém workshopu čeká? 

Všichni se sejdeme na levandulovém políčku, kde se seznámíme a rovnou se pustíme do sběru levandulek pro naše pohodové tvoření. Floristky nás provedou výrobou kytice z levandulí i z dalších čerstvých a sušených květin. Následně doplníme síly svačinkou, limčou či levandulovou kávou a můžeme se pustit do výroby květinového věnce. Po skončení výroby věnce a předání certifikátu o absolvování kurzu můžete zůstat ještě na políčku, posbírat si levanduli na další domácí tvoření nebo si užít naši levandulovou houpačku s výhledem na Pálavu. (Program u večerního workshopu se mírně liší.)

 

S dotazy ohledně workshopu se prosím obracejte na Marcelu Ostřížkovou na obchod@lavandia.cz nebo na telefonním čísle 720 946 465.

Těšíme se na Vás.

 

Prohlédněte si fotografie z loňského květinového vázání:

Grafický návrh vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.