Letní sezóna 2023

Krásný den z levandulové farmy. Čím dál více nám chodí dotazy ohledně letní sezóny na farmě. S radostí Vám tedy oznamujeme, že letní sezóna na farmě začíná v sobotu, 3.6.2023. 

Jako každý rok se budete moct těšit na náš levandulový coffee truck s výběrovou levandulovou kávou, výtečné dezerty od cukrářky Martiny Kostihové, skvělé ovocné nanuky Na dřívku a spoustu dalších dobrot. Otevřený bude samozřejmě obchůdek i naše voňavá letní teráska. S radostí Vás uvítáme na levandulovém políčku, kde i letos připravujeme skvělé novinky. 

Těšit se můžete také, jako už každoročně, na květinové workshopy a soukromé jógové lekce při východu slunce na políčku. Všechny informace k akcím na levandulové farmě, včetně předprodeje vstupenek, zveřejníme v následujících měsících. 

Už se moc těšíme na letošní sezónu. Věříme a děláme vše pro to, aby byla zase o kousek lepší než ta předešlá. Nachystejte si tedy diáře a naplánujte si cestu k nám do Staroviček. Otevřeno budeme mít po celé létoVíce informací, včetně nejvhodnější doby pro návštěvu rozkvetlého políčka, najdete tu

Mějte skvělý den, Váš levandulový tým Lavandia

Grafický návrh vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.