Informace k parkování a cestě na políčko

Kde u nás ve Starovičkách zaparkovat?

Ať už se chystáte na políčko nebo k nám do obchůdku nebo Coffee Trucku, prosíme, využijte zřízeného parkoviště obce Starovičky. To se nachází po cestě směrem na Hustopeče po pravé straně, na úplném konci obce. Parkoviště zřídilo a provozuje obec Starovičky a parkování kdekoliv v prostorech obce, kromě určeného parkoviště je zakázáno a bude bohužel pokutováno, proto tohle nařízení prosím respektujte. 

Parkoviště bylo zřízeno po loňském roce, kdy byla návštěvnost opravdu veliká a v ty nejvytíženější dny byla auty osetá celá obec. Parkování je zpoplatněno na 50 Kč na den pro osobní auta, a proto jsme se rozhodli za každý parkovací lístek věnovat 1 vstupenku na pole zdarma. Tak se to aspoň trochu vykompenzuje. :)

Prosím, berte v potaz nařízení obce a respektujte ostatní obyvatele Staroviček. 

Od parkoviště je to pěšky na políčko asi 1,2 km a do levandulového obchůdku a Coffee Trucku asi 500 m opačným směrem. Nebojte, po cestě uvidíte cedule, kde je vše přesně vysvětleno. Pak už je jen na Vás, jestli se vydáte první na políčko a potom až do obchůdku a posbírat síly do Coffee Trucku nebo naopak. Vstupenky na pole se dají koupit jak v obchůdku, tak i na políčku a na obou místech můžete platit jak hotově, tak i kartou

Přejeme Vám bezpečnou cestu k nám na Levandulovou farmu.

Mějte se krásně, Váš levandulový tým 

Grafický návrh vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.