Pozvánka na Eko den 8. 8. 2021

Dne 8. 8. proběhne v Bylinkovém ráji Sonnentor v Čejkovicích Eko den. Na místě bude spousta inspirativních hostů vyprávět své příběhy na začátku jejich eko podnikatelské (a životní) cesty. Jedním z hostů jsme i my, Levandulová farma. 

Zakladatel, srdce a mozek celé farmy, Stanislav Bíza, tu bude vyprávět svůj příběh, co ho dovedlo k založení Levandulové farmy ve Starovičkách, začátek podnikání a ekologického pěstování levandule na jižní Moravě. Budeme rádi, když si Stanislava přijdete poslechnout, řeč bude mít od 16:30 do 17:00

Dozvíte se něco o základech včelaření, základní principy kombinování rostlin v permakulturní zahradě tak, aby si navzájem byly prospěšné, Tomáš Mitáček, spoluzakladatel Sonnentoru, bude vyprávět o světě ekologického zemědělství, společně s Milanem Ošťádalem. V neposlední řadě se můžete těšit na Michala Herůfka z rodinné čokoládovny Herufek Chocolate a jeho vyprávění o výrobě kvalitní čokolády.

Najdete tu také spoustu malých českých prodejců s různýma dobrotama (třeba lanýže a čokolády od Herůfků nebo perníčky od Divoká pekárna),ekodrogerii a ekokosmetiku od Tierra verde, kabelky a různé módní doplňky s vyšívanými folklorními motivy, pytlíky na chleba a krásné malované obrázky a samozřejmě i naši mini verzi levandulového obchůdku.

Akce trvá od 13:00 do 18:00, přijít se podívat ale budete moct od 9:00. 

Vidíme se na místě, zatím se mějte krásně! :-)

Grafický návrh vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.