Recepty

Květy levandule se perfektně hodí do kuchyně. Její nahořklá a květinová chuť skvěle dochutí spoustu pokrmů. Důležité je ale kupovat kvalitní levanduli, nejlépe v bio kvalitě bez chemického ošetření. Levandule může perfektně dochutit především sladké, ale i některé slané pokrmy (přeci jen ji můžete znát třeba i z provensálského koření). 


Jak na levandulový sirup v zimě? Levandulový sirup se perfektně hodí na přípravu domácích limonád a koktejlů. Ale co v zimě, když je nálada spíše na něco na zahřátí? Mrkněte, jak můžete experimentovat se sirupem i v zimě. Odkaz na článek: https://www.levandulezmoravy.cz/blog/sirup-v-zime/ 


 

 

Grafický návrh vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení